Ingyenes szállítás 12.500 Ft felett Garantáltan eredeti termékek 14 napos visszavásárlási garancia

Vásárlás menete

A TáskaFutár.hu webáruházban található valamennyi termékhez fotót és leírást mellékelünk a főbb tulajdonságairól. Az árucikk mellett feltüntetett ár bruttó (áfát tartalmazó) vételi ár. 
Az árucikkek mellett feltüntetett képek szimbolikus fotók, előfordulhat, hogy az áru csomagolása, megjelenése ettől eltér. 
A kiválasztott terméket a ’Kosárba’ piktogramra kattintva teheti be virtuális bevásárlókosarába.
Oldalainkon történő további böngészés idején a ’Kosár’ dobozban tájékozódhat kosarának tartalmáról és az aktuális termék végösszegről. Tetszése szerint törölheti a mégsem kért terméket. A rendelési folyamat véglegesítése során módosíthat a kért darabszámon is. 
A vásárlás befejezése a 'Megrendelés'  piktogrammra kattintással kezdődik. A megrendelési folyamat során feljövő szállítási űrlap kitöltésével és véglegesítésével, majd ezt követően a ’Rendelés jóváhagyása’ gomb megnyomásával történik. 
A szállítási űrlap kitöltése során tájékoztatást kap a lehetséges fizetési és szállítási módokról és ezek költségeiről, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb feltételeket. 
Amennyiben bármi további közlendője, kérdése lenne a rendeléssel kapcsolatban, azt a ’Megjegyzés a megrendeléshez’ mezőben megteheti. 
A vásárlásról kiállított számlát a megrendelt küldeményhez minden esetben mellékeljük. 
Korábbi megrendelések nyomon követésére is lehetőség van, belépést követően a 'Fiókom' dobozban a ’Rendeléseim’ gombra kattintással.